[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”38″ img_size=”1200*500″ alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

سیستم های صوتی و پیجینگ

تجهیزات مورد نیاز سیستم صوتانواع بلندگو های سیستم صوت و پیجینگ( بلند گو اکتیو ، بلندگو پسیو ، بلندگو دیواری،بلندگو سقفی ، بلندگو شیپوری و…)

ميکسر ها و ميکروفون های سیستم پیجینگ و صوتی

(میکروفن بیسیم،میکروفن سیم دار، میکروفن دیجیتال ، میکروفن گان و…)

دستگاه های تقویت کننده سیستم پیجینگ و صوت

با  قابلیت ها و توان های  مختلف برای استفاده های گوناگون توليد می شوند. اصولاً نيازهای هر مکانی از نظر تجهيزات صوتی متفاوت است. این که چه المان هایی برای انتخاب یک سيستم صوت مناسب به کار می رود بسيار گسترده است و نياز به دانش و تجربه دارد، شما عزیزان می توانيد با استفاده از مشاوره رایگان ما از طریق تماس تلفنی سوالات خود را مطرح و از نظرات کارشناسان ما استفاده نمائيد.

 ميکسر سیستم صوتی و پاور ميکسر

به طور معمول 2 گونه ميکسر صوت وجود دارند، ميکسرهای پاور دار (Powerd Mixer) که دارای آمپلی فایر (تقویت کننده صدا برای اتصال به بلندگوهای پسيو) هستند و بدون پاور (Unpowered Mixer) که همان ميکسر معمولی خواهد بود.

راه تشخیص میکسر و پاور میکسر سیستم صوتی و پیجینگ

اما راه تشخيص ميکسر از پاور ميکسر در ظاهر چند مورد خواهد بود: بهترین کار دقت به مدل دستگاه و توضيحات آن روی بدنه دستگاه است. روی دستگاه ميکسر فقط نوشته شده Mixer اما روی تمام دستگاههای پاور ميکسر نوشته شده mixer (این عبارت معمولا در زیر مارک و مدل دستگاه نوشته میشود) و در کنار عبارت پاور ميکسر ميزان توان خروجی پاور دستگاه را نيز ذکر میکنند. مثلا میتواند 900 وات توان را در دو خط خروجی بدهد. 700 وات برای لاین راست و 900 وات برای لاین چپ. تفاوت دیگر پاور ميکسرها با ميکسرها در وزن و اندازهی آنها است. پاور ميسکرها معمولا قطور تر و سنگينتر از ميکسرها هستند. گرچه این قانون در مورد پاور ميکسرهای گران قيمتی که از فناوری های نانو استفاده میکنند چندان صدق نمیکند. ميتوانيد از خروجیهای دستگاه نيز تشخيص دهيد که دستگاه پاور ميکسر است و یا ميکسر. اگر دستگاه خروجی با توان بالا داشت پاور ميکسر است. این خروجیها نيز معمولا از جکهای اسپيکونی استفاده میکنند. خروجی توان بالا را میتوانيد از توضيحاتی که در کنار آن خروجی نوشته شده تشخيص دهيد. این خروجی ها اغلب در پشت دستگاه هستند و در کنار آن وات خروجی و امپدانس آن به اهم نوشته شده است.

بلندگو اکتيو و پسيو سیستم صوتی و پیجینگ

مهمترین وجه تمایز این دو باند در دارا بودن مدار تقویت داخلی باند اکتيو است. پس باند اکتيو نيازی به دریافت سيگنال های تقویت شده توسط پاور امپلی فایر ها را ندارد در صورتی که باند های پسيو برای راه اندازی نياز به پاور امپلی فایر دارند. این مورد باعث تفاوت در نحوه اتصال این دو نوع باند به سيستم صوتی خواهد شد. به طوری که اتصال اکتيو به خروجی های لاین ميکسر است و باند پسيو تنها یک انتخاب خواهد داشت و آن خروجی کانال های a یا b پاور امپلی فایر می باشد.

طریقه اتصال ميکسر به پاور آمپلی فایر در سیستم پیجینگ

Main out راست و چپ ميکسر را به ورودی مشابه روی پاور امپلی فایر Line in یا Link in متصل کنيد

محاسبه تعداد بلندگو به یک پاور آمپلی فایر در سیستم صوتی

بستگی به قدرت دستگاه پاور آمپيلیفایر و توان و اهم باندها دارد، این بلندگو ها در یک مدار موازی به خروجی پاور متصل می شوند. این محاسبات نياز به اطلاعات اوليه تجزیه و تحليل مدارات الکتریکی دارد. برای خرید و اطلاع از نيازهای سيستم صوت خود با  مشاوره فروش سيستم های صوت شرکت تماس حاصل فرمائيد تا راهنمایی های تخصصی بر اساس نياز های شما ارائه گردد.

آیا می توان در سیستم صوتی و پیجینگ یک ميکسر را به اکو آمپلی فایر متصل کرد؟

فرض کنيد در شرایطی قرار گرفته اید که یک ميکسر دارید و یک اکو امپلی فایر صندوقی که از افکت های محدود ميکسر آن اصلاً راضی نيستيد خوب در این وضعيت شما می خواهيد از ميکسر هم استفاده کنيد در همين ابتدا این کار رو اصولی نمی دونيم ولی در صورتی که نياز داشته باشيد از روشی که در ادامه توضيح داده می شود استفاده نمائيد: برای این کار Main Out و یا Line Out ميکسر را به ورودی لاین یا AUX اکو آمپلی فایر متصل نمائيد. ميکروفونها را به ميکسر متصل نمایيد تا عمل ميکس و افکت گذاری توسط ميکسر انجام شود و عمليات تقویت صدا توسط آمپلی فایر. البته این کار اصولی نيست چون این گونه اکو آمپلی فایرها خود دارای یک ميکسر هستند و اغلب ميزان زیر و بمی صدا را تغيير داده و به علت داشتن نویز داخلی زیاد، کيفيت کار را پایين میآورند. دقت نمایيد برای این کار فقط از ميکسر استفاده کنيد.

اتصال پاور میکسر به آمپلی فایر در سیستم صوتی و پیجینگ

اگر هم خواستيد یک پاور ميکسر را به یک اکو آمپلی فایر متصل کنيد به هيچ وجه خروجی باندهای دستگاه پاور ميکسر را به آمپلی فایر متصل نکنيد و از خروجی Line Out دستگاه پاور ميکسر برای این کار بهره بگيرید زیرا همانطور که گفته شد سطح سيگنال خروجیهایی که قرار است به بلندگوها متصل شود بسيار قوی میباشد و تنها جهت این کار طراحی گردیده است.

نحوه اتصال بلندگو های اکتيو و پسيو در سیستم پیجینگ

امکان اتصال بلندگو اکتيو و پسيو در یک مدار موازی و یا امکان اتصال بلندگو اکتيو به کانال خروجی پاور ها، تنها با دانستن این نکته که باند های اکتيو دارای مدار تقویت کننده داخلی هستند و باند های پسيو بدليل دارا نبودن این مدار نياز به پاور امپلی فایر دارند. پس به همين دليل هم نوع اتصال این دو نوع باند با یکدیگر متفاوت خواهد بود. نحوه اتصال بلندگو اکتيو به ميکسر یا پاور ميکسر چگونه است؟ برای اتصال باند اکتيو به پاور آمپلی فایر میتوانيد از هر خروجی دستگاه که سطح سيگنال آن خروجی برابر سطح سيگنال لاین باشد (بين خروجی Line Out و یا خروجی هدفون Phones و خروجی رکوردر Rec Out. اما اصولی تر آن است که از همان Line Out خروجی بگيرید.

در یک سیستم صوتی آیا بلندگو اکتيو به پاور امپلی فایر هم وصل می شود؟

خير، تنها در این صورت که پاور شما بصورت پاور ميکسر باشد و یا اینکه دارای خروجی Line Out باشد. آیا می توان از کانال های خروجی پاور امپلی فایر برای اتصال بلندگو های اکتيو استفاده کرد؟ خير، کانال های A , B که در پشت پاور امپلی فایر ها قرار دارند برای اتصال بلندگو پسيو می باشند و این کار به مدار تقویت کننده داخل باندهای اکتيو آسيب میرساند زیرا سيگنالی که از خروجی پشت دستگاه آمپلی فایر خارج میشود برای اتصال به باندهای پسيو تقویت شده است. سطح سيگنال این خروجی حدود ورودی به باندهای اکتيو باید چيزی حدود 0/3 ولت باشد.

 سوت کشیدن سیستم صوتی و پیجینگ

علت سوت کشيدن سیستم صوت و پیجینگ به چندین دليل می باشد که باید همه این موارد کنترل شوند
1- بالا بودن گين ميکروفون در سیستم صوتی.
 2- قرار گرفتن ميکروفون در زاویه انتشار بلندگوهای سیستم صوت و پیجینگ

3-مناسب نيودن نوع ميکروفون سیستم صوت و سیستم پیجینگ در زاویه گيرایی آن

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]